Guide till kontorshotell i Malmö

 

Varför berättar Midzone om kontorshotell i Malmö?

Dels får vi ibland förfrågningar av personer som söker kontorshotell, snarare än Midzone Företagscenter. Dem vill vi gärna hjälpa!

Dels är det vanligt att Midzone hjälper företag att växa i en startfas. Vi har inga bindningstider, och möjlighet att fritt variera antalet personer, och det passar perfekt för startande säljföretag, regionala filialer, konsulter och entreprenörer. De här företagen klarar sig utan kontor tack vare Midzone. Men när de växer vill de ha ett kontor där de kan ha egna arbetsplatser, egna kontorsrum och eventuellt egna mötesrum. De kan behöva ställa upp en server, lagra produkter, ha stora skärmar och stationära datorer, eller bygga upp säljgängets tävlingsanda i en gemensam säljmiljö.

Då är det viktigaste plötsligt att man kan låsa om sig och inreda själv, även om det innebär bindningstid och högre kostnad.

Midzones största värden - adress, närhet till kommunikationer, god atmosfär, kontaktnät, affärspuls och konferensrum är bara "bra att ha" - det kommer inte längre i första hand.

Därför vill vi gärna hjälpa våra kunder - och kontorshotellen i Malmö - att finna varandra.